Home

Welkom!

U kunt bij No Problem! terecht voor al uw meertalige communicatie.

Hebt u een vertaalopdracht? Stuur ons uw tekst en wij zorgen ervoor dat een native speaker uw tekst vertaalt, dat een tweetalige linguïst uw vertaling reviseert en u een bestand ontvangt dat u meteen kunt gebruiken of publiceren.

Zoekt u een tolk? Neem contact op met een van onze projectmanagers om de details te bespreken. Wij leveren congrestolken voor internationale ondernemingsraden of conferenties, maar ook fluistertolken of consecutieve tolken die u kunnen helpen wanneer u een zakenrelatie op bezoek krijgt met wie u vlot wilt communiceren.

Werkt u voor een marktonderzoeksbureau? Dan kunnen wij u helpen met het coderen van antwoorden op open vragen, indien gewenst voorzien van de nodige percentages en aantallen zodat u meteen uw analyse kunt maken voor uw klant. Of organiseert u een online discussion group? Dan kunnen wij anderstalige moderatoren en tolken voorzien, op afstand of on-site.

Wilt u een tekst laten schrijven? Ons team van copywriters staat voor u klaar. U brieft ons, wij stellen een tekst op. Ook copywrite-opdrachten ‘in the field’ behoren tot ons aanbod.

Wanneer u voor het eerst met ons samenwerkt, krijgt u een projectmanager toegewezen die uw contactpersoon wordt voor al uw volgende opdrachten.

Onze grootste troeven zijn flexibiliteit en IT-mindedness.

Hebt u vragen? Neem zeker contact op met ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Tot binnenkort?
Het No Problem! team.