Vertalingen

Wij leveren kwaliteitsvolle vertalingen aan bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren.

Wanneer u voor het eerst een beroep op ons doet, krijgt u een projectmanager toegewezen, die uw contactpersoon blijft voor alle volgende opdrachten en die u stap voor stap begeleidt.
U bezorgt ons uw tekst, wij leveren u de vertaling via e-mail (of op papier, cd-rom, enz., naargelang van uw voorkeur).

Wij leveren vertalingen in alle talen van de Europese Unie, het Russisch, Chinees en Japans. Andere talen zijn ook mogelijk en daarvoor werken wij samen met ‘preferred partners’ in de landen waar de gevraagde taal wordt gesproken. Bovendien zijn al onze vertalers specialisten in een bepaald vakgebied zodat wij altijd de juiste persoon op de juiste plaats kunnen zetten.

Alle vertalingen worden uitgevoerd door native speakers, met andere woorden mensen die de gevraagde doeltaal als moedertaal hebben en die zich hebben toegelegd op het onderwerp van uw tekst of er ervaring mee hebben. De vertaling wordt vervolgens nagelezen door een tweetalige linguïst, die zowel de brontaal als de doeltaal beheerst.

Onze grootste troeven zijn flexibiliteit en IT-mindedness. Dat betekent dat krappe deadlines voor ons doorgaans no problem zijn, op voorwaarde dat de vraag praktisch haalbaar is (twintig bladzijden op een halve dag, dat lukt helaas niet).